Bedrijf en echtscheiding Ondernemers in scheiding

ondernemer-en-scheidenAlles over scheiden en een eigen bedrijf

Wanneer de keuze wordt gemaakt om te gaan scheiden komt er veel op u af. Voor u, uw partner en indien u kinderen heeft ook uw kinderen, verandert er veel. Op onze website leest u dat u de echtscheiding kunt regelen middels een overlegscheiding of mediation. Ook leest u over de zaken die u moet gaan regelen, hoeveel alimentatie wordt er betaald voor de kinderen en eventueel partner? Wie kan/wil in het huis blijven wonen? Wat gebeurt er met het vermogen? De antwoorden op deze vragen vinden wij samen met u.

Als u samen, of één van u ook ondernemer is, komen er nog meer vragen op u af. Vaak maakt een onderneming een echtscheiding ook complexer. Met welk inkomen dient er bijvoorbeeld gerekend te worden om de alimentatie vast te stellen? En indien de onderneming tot het gezamenlijk vermogen behoort, wat is de waarde van de onderneming dan?

Wij helpen u graag verder

Ons team staat voor u klaar om u te adviseren of u te begeleiden bij uw echtscheiding. Wij zijn specialist op het gebied van echtscheidingen waarbij een ondernemer betrokken is. Naast de privé situatie kijken we ook mee op het zakelijk vlak en continuïteit van uw onderneming.

Onze professionals staan u klaar op prive en zakelijk vlak, als adviseur of als mediatior.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Zie voor meer informatie over uw onderneming en scheiding ook onze pagina ondernemer en scheiding.