Scheiding ondernemer Goed advies bij al uw bedrijfseconomische en fiscale vraagstukken

Scheiding ondernemer

scheiding ondernemerScheiding ondernemer? Bij een echtscheiding valt er veel te regelen. Dat is al helemaal het geval wanneer u samen of een van de partners een onderneming heeft. Dan worstelt u vast ook met de volgende vragen:

  • Heeft mijn onderneming nog bestaansrecht als mijn partner zijn of haar deel opeist?
  • Wat is de waarde van de onderneming, en hoe krijg ik een uitkoop gefinancierd?
  • Wat gebeurt er met het pensioen dat in de onderneming is opgebouwd?
  • Het inkomen wisselt elk jaar. Wat betekent dit voor de alimentatie?
  • Wat zijn de fiscale gevolgen na de verdeling van het ondernemingsvermogen?
  • Welke juridische maatregelen moet ik nemen?
  • Hoe gaat de bank om met de gevolgen van de echtscheiding?

Voor de antwoorden op al deze vragen bent u bij De Kleijne & Janssen aan het juiste adres.

Scheiding ondernemer? Wij zijn uw partner bij echtscheiding

Al meer dan twintig jaar leggen ondernemers hun bedrijfseconomische en fiscale vraagstukken in onze handen. Ook als het gaat om familiekwesties; zoals een echtscheiding. Wij zijn dan ook als geen ander in staat om u als ondernemer óf als partner van een ondernemer bij te staan, zodat u duidelijkheid hebt en uw zaken goed geregeld zijn. We treden op als mediator of als adviseur. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat is onze werkwijze bij scheiding ondernemer?

Mediation
We kunnen u bijstaan als mediator waarin wij met u en uw partner een mediation overeenkomst afsluiten. Deze overeenkomst wordt afgestemd op uw beider wensen, waarin we anticiperen op het gewenste resultaat. Kijk hier voor ons stappenplan bij mediation bij echtscheiding.

Advies of second opinion
Bij advies werken we voor beide partners of voor een van beide partners. We kunnen de volledige echtscheiding begeleiden, maar ook een second opinion uitbrengen of een advies uitbrengen over bijvoorbeeld de verdeling van de onderneming. Kijk hier voor ons stappenplan bij advies bij scheiding.

Overlegscheiding
Geïnteresseerd in de overlegscheiding? Hierbij gaat u in overleg uit elkaar waarbij u ondersteund wordt door twee advocaten, een bemiddelaar en een financieel expert! Kijk voor ons stappenplan bij overlegscheiding of voor meer informatie op onze pagina over de overlegscheiding.

Wist u dat wij het keurmerk RFEA dragen? Lees meer over het Register Financieel Echtscheidingsadviseur.