Over ons

Een echtscheiding is een emotioneel en ingrijpend moment in uw leven. Een heftige tijd waarin er veel vragen op u afkomen. Dan is het fijn om te weten dat u kunt terugvallen op een deskundige en betrokken gesprekspartner en adviseur. De Kleijne & Janssen Echtscheidingsmediators & Echtscheidingsadviseurs neemt u bij de hand.

Voor advies of mediation
U kunt bij ons terecht voor deskundig advies over al uw echtscheidingsvraagstukken, maar ook voor mediation. Want hoe lastig het soms ook is om de echtscheiding goed te regelen, het is belangrijk om er samen uit te komen. Zeker als u samen kinderen hebt. Wij helpen u graag om alle zaken goed te regelen, zodat u weer vooruit kunt kijken. Goed om te weten: als u ons inschakelt voor mediation, werken wij voor u beiden en hebben wij een neutrale rol. Kiest u voor advies? Dan werken wij voor een van de partners, of voor beiden.

Hét adres voor ondernemers
Al meer dan twintig jaar leggen ondernemers hun bedrijfseconomische en fiscale vraagstukken in onze handen. Ook als het gaat om familiekwesties. Juist doordat wij ook fiscale, bedrijfseconomische, waarderings- én juridische expertise in huis hebben, zijn wij de aangewezen partij om u als ondernemer óf als partner van een ondernemer te adviseren over echtscheiding.

Klik hier voor onze mensen.